Utzar kalocsan - MSZP KALOCSA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Utzar kalocsan

Félpályás útzár Kalocsán a szabadságért

Az MSZP kalocsai szervezete félpályás útlezárással tiltakoott Kalocsán a szabadságért. A tiltakozáshoz csatlakozott a Jobbik és a DK is, ezen kívül részt vettek rajta kalocsai képviselők is. A hideg idő ellenére szép számmal vettek részt a kalocsai és környékbeli autósok a demonstráción.A demonstrálók az alábbiakat követelték:
 

 
A rabszolgatörvény azonnali visszavonását! A magyar dolgozók kiszolgáltatottá tétele, kizsigerelése teljességgel elfogadhatatlan. A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza.

 
 
Kevesebb rendőri túlórát! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit!

 
 
Független bíróságokat! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

 
 
Európai ügyészséget! Ha egy korány nem csatlakozik az Európai ügyészséghez az felér egy beismerő vallomással. Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

 
 
Független közmédiát! Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, hírhamisítók azonnali leváltását.

 
 
Le a „rabszolgatörvénnyel”, le a propagandával!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz