Kiderult az igazsag szelviep - MSZP KALOCSA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kiderult az igazsag szelviep

Kiderült az igazság: a Szeviép valójában egy fideszes mutyi

Az MSZP kitálalt. A Szeviép ügy, mellyel az MSZP miniszterelnök jelöltjét kívánta lejáratni a jobboldal valójában annyira a jobboldalhoz köthető, mint Orbán Viktorhoz Nárciszkutya.
A Fidesz és közpénzen működtetett hazugsággyára annyira le akarja járatni Botka Lászlót, hogy ebbéli erőlködésükben sikerült előkotorniuk a múltból egy színtisztán fideszes cégbotrányt.
A Szeviép ugyanis egy Fidesz-cég, ami ezer szállal kötődik a Fidesz politikusaihoz.
A Fidesz-kormány 1998-2002 között 28 állami szerződést kötött több tízmilliárd forint értékben, a Szeviéppel.
A fideszes önkormányzatok közül Lázár János városa, Hódmezővásárhely is kitömte megrendelésekkel a Szeviépet: csak csatornázásra 1 milliárd forintot, az ivóvíz-hálózat korszerűsítésére pedig 300 millió forintot fizettek nekik.
A Szeviép tulajdonosának üzleti partnere volt Szeged korábbi fideszes gazdasági alpolgármestere, Tímár László. A cég másik vezetője pedig a felszámolás után egy fideszes oligarchának lett a tanácsadója.
A Fidesz egy politikai kalandorral, egy felbérelt garázdával, a DK korábbi szegedi szóvivőjével próbálja besározni Botka Lászlót.
Mindez egyet jelent: a Fidesz, a gazdagok pártjaként megijedt Botka Lászlótól és programjától. Megijedtek, mert az MSZP azt mondja: Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok!
Szeviép-ügyben annyit tudunk üzenni a Fidesznek: fiúk, ez nagyon nem jött be.
Tudjuk, hogy gazdagok vagytok. Tudjuk, hogy a gazdagok pártja vagytok. De 2018 után fizetni fogtok. – írja közleményében az ellenzék, vezető pártja az MSZP.
Forrás: balramagyar.hu
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz