Hírek - MSZP KALOCSA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek

Ha a választók akaratából miniszterelnök leszek, az első dolgom az lesz, hogy visszahozzam Magyarországra a békét – mondta Karácsony Gergely, az MSZP- Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje kedden Szekszárdon. Karácsony Gergely szerint a béke volt az első, amit Orbán Viktor elvett a magyar emberektől.__________________________________________________________
Gigabírság elé nézhet a Microsoft, mert magyar viszonteladói sokszor fölösleges kormányzati szoftverbeszerzéseken segítették Orbán vejének gazdagodását.


__________________________________________________________
Elűzték a zsarnokoskodó, darutollas polgármestert, Orosz Mihály Zoltánt.- Lekapcsoltuk a villanyt, bizony, annyi lett a világítótoronynak! - kiabálta széltében-hosszában egy hétfőn kora délután is mámorosnak tűnő kerékpáros férfi Érpatak főutcáján. A Szabolcs-Szatmár Bereg megyei települést eddig egyfajta terror alatt tartó, a cigányok üldözéséről, darutollas kalapjáról s szélsőséges nézeteiről közismert polgármestert, Orosz Mihály Zoltánt vasárnap elsöpörte a népharag: 72-28 százalékos arányban maradt alul kihívójával, a könyvelőként dolgozó, korábbi képviselő-testületi tag Nagy Imre Attilánéval szemben.
___________________________________________________________
Karácsony Gergely, az MSZP- Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, arról beszélt, hogy le kell dönteni Orbán bálványát, ehhez pedig akár az ördöggel is össze kell fogni, de úgy, hogy ne váljunk magunk is ördöggé.


___________________________________________________________

„Célunk, hogy április 8-án az egész ország Hódmezővásárhely legyen” – mondta Karácsony Gergely azon a hétfői sajtótájékoztatón, ahol a vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményét értékelte az MSZP–Párbeszéd összefogás.
___________________________________________________________

Az ő országos listájukat vették először nyilvántartásba.

Nyilvántartásba vette az első országos listát az áprilisi országgyűlési választásra pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság; az MSZP- Párbeszéd közös listáját Karácsony Gergely vezeti.___________________________________________________________

___________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz