Együttműködni bárkivel - MSZP KALOCSA

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Együttműködni bárkivel

 
Együttműködni bárkivel?

Jó néhány napja foglalkoztat, milyen céllal és kikkel köt egy párt választási szövetséget? Kiket vállal fel, és kikhez társulva adja nevét az együttműködés érdekében? Jó-jó, egyesek az ördöggel is szövetkeznek, csakhogy hatalmuk megmaradjon, de ennek ára van. Nem kicsit, nagyon meg kellene nézni, kikkel azonosítanak egy pártot. 
 
2 millió! Egyes mérések szerint ennyi a fidesz szavazóbázisa. A szemükben ők nem emberek, csak szavazatok. A szavazatok azonban elkezdtek pislogni, lassan látni is fognak, meg hallani is, és akkor mi lesz azzal a 2 millióval? Szóval, bárki jó a fidesznek, csak elég gyakran és egyre hangosabban mondogassa, hány szavazót képes produkálni.
 
 
A fidesz választási - együttműködési megállapodást kötött Farkas Flóriánnal. Igen, azzal a Farkas Flóriánnal, aki
 
-          a miniszterelnök roma ügyi megbízottja,
 
-          nem tud elszámolni 1,6 milliárd forinttal, OV mégsem engedi el a kezét,
 
-          azt állítja, hogy a Híd a munka világába program szabálytalanságai csekély súlyúak, miközben felszámolják a roma foglalkoztatási programot az EU-s pénzek körüli kétes költések miatt,
 
-          hűtőjét majd félmilliárd forintért töltötték fel,
 
-          először egyetemi diplomát kreált magának, majd azt a bizonyos végzettséget érettségire változtatta. Az igazság azonban az, hogy nincs se diploma, se érettségi, a nyolc általánost is - 20 évesen - a börtönben fejezte be,
 
-          1998-ban eljárási kegyelmet kapott sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt, így mentesülve a bírósági tárgyalás alól.
 
 
Lassan egy hete hivatalos a Lungo Drom szövetsége a fidesszel, pedig azt hitte minden józan gondolkodású politikus, hogy OV nem meri többé felvállalni Farkast. Kövér László választmányi elnök azonban aláírta a megállapodást a roma érdekvédelmi szervezettel. A 2018-as országgyűlési és a 2019-es önkormányzati választásokon kívánnak együttműködni.
 
 
 
„Tolvajszövetség” – mondják MSZP-s politikusok, utalva Farkas Flórián folyamatban lévő büntetőügyeire: hivatali visszaélés, költségvetési csalás, közokirat-hamisítás, ill. hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak ellene.
 
                                                                                                                                 AG   
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz